Du kan köpa SSG Standarder på två olika sätt. Antingen genom enskilda standarder eller via abonnemang.

Enskilda standarder

Om du behöver en eller flera standarder för ett specifikt tillfälle, kan du via SSGs webbplats välja de standarder du önskar och köpa aktuella utgåvor.

För att köpa enskilda standarder, klicka här.

Abonnemang

Med ett abonnemang kan du välja ett eller flera teknikområden att prenumerera på. Du når enkelt dina standarder genom att logga in på SSGs webbplats. De senaste dokumenten finns automatiskt på din sida och du har alltid den senaste utgåvan av dina standarder. Med ett abonnemang kommer du också åt äldre utgåvor av standarder, och i förekommande fall redigerbara bilagor.

SSG standarder som projektdokument

Om du jobbar i ett projekt kan du med ett abonnemang dela dina standarder via projektdokument. I projektdokument väljer du ut vilka av dina standarder som du behöver, och kan sedan ge dina entreprenörer och leverantörer tillgång till dem. Dokumenten blir tillgängliga för under den projekttid du satt. Med projektdokument kan alla i projektet vara säkra på att man har tillgång till rätt standard med rätt utgåva. Projektdokument når du också via SSGs webbplats.

För att teckna abonnemang eller få mer information, kontakta oss på 060 - 14 15 10 eller sales@ssg.se.

Vill du veta mer?

Använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Använder du tjänsten, och behöver stöd eller råd? Kontakta vår supportavdelning.

SSG kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med SSGs dataskyddspolicy.