Samla och visa dina färdigheter i kompetensdatabasen SSG Profile

SSG Profile är en kompetensdatabas där entreprenörer kan lagra kompetenser, så som Heta arbeten, truckutbildningar och andra certifikat. Tjänsten ger entreprenörer möjlighet att samla och visa upp sina externa kompetenser samt SSG-kurser på ett ställe, och industrianläggningar kan därmed se att entreprenörerna har rätt kompetens och behörighet för att utföra arbete. SSG Profile förenklar administrationen kring att se behörigheter hos entreprenörer som besöker anläggningar, och entreprenadföretagen slipper hantera egna register med färdigheter.

Är du intresserad av SSG Profile? Kontakta oss

Webbaserat och flexibelt

Genom ett webbgränssnitt kan en entreprenör lägga upp de kompetenser, certifikat och andra utbildningar i SSG Profile. Dessa blir därefter synliga för industrianläggningar som använder tjänsten, och kan då se att entreprenörerna har den kompetens som efterfrågas.

SSG Profile är kopplad till SSGs Accesskort, vilket innebär att industrianläggningar som använder SSG Access kan automatisera tillträde och se behörighet genom att använda kortläsare för SSG Access. En del av SSG Access erbjuder att göra bemanning enklare både för entreprenadföretag och för anläggningar. Ett entreprenadföretag kan få uppflaggat i databasen att de ska bemanna på en viss anläggning och via gränssnittet skicka in vilka som ska utföra arbete på platsen, enkelt för entreprenadfirman att skicka in och för anläggningen att följa upp.

Pris

Pris per företag och år: Vid förfrågan

 

Vill du veta mer om SSG Profile? 

Använd formuläret nedan så kontaktar vår försäljningsavdelning dig inom kort.

Använder du SSG Profile, och behöver stöd eller råd? Kontakta vår supportavdelning.

SSG kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med SSGs dataskyddspolicy.