Industriappen SSG On site skapar en säkrare arbetsmiljö på er anläggning

SSG On site är en digital kommunikationstjänst och en app för industrianläggningar. Appen innehåller säkerhetsinformation, nyheter, kartor, larmnummer, kontakter med mera som en entreprenör eller besökare på en anläggning behöver veta. Industriappen SSG On site gör det möjligt för anläggningar att snabbt nå ut med relevant information till alla besökare och samla allting på en plats. SSG On site ersätter den tryckta informationen, och skapar en säkrare arbetsmiljö och förbättrad kommunikation.

Så fungerar SSG On site

Genom ett enkelt webbaserat gränssnitt kan en administratör på anläggningen lägga upp information som en besökare behöver veta, som direkt blir tillgänglig i appen. Nyheter eller tillbud kan pushas ut genom aviseringar som direkt når mottagaren. En entreprenör eller en besökare öppnar appen via sin iPhone eller Android-telefon och all information blir tillgänglig, och även tjänster från SSG så som riskinventering och tillbudsrapportering.

Om man utför arbete på flera anläggningar kan man lätt växla vilken anläggning som man besöker.

För industrianläggningar och entreprenörer

SSG On site är ett verktyg för industrianläggningar som vill ha sin säkerhets- och anläggningsinformation samlad på ett ställe. Appen och är särskilt användbar där många entreprenörer vistas och man snabbt och effektivt kan nå ut med viktig information om vad som gäller.

SSG On site har tagits fram tillsammans med industrin och ger tack vare digitalisering en unik möjlighet att direkt kommunicera med besökare på industrianläggningar.

Pris

5500 kr per anläggning och månad.

Vill du veta mer?

Använd formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Använder du tjänsten, och behöver stöd eller råd? Kontakta vår supportavdelning.