Under sommaren 2020 uppdaterar vi kursen SSG Säkerhetskörkort Kontor. Kursinnehållet revideras och den nya versionen blir responsiv, dvs den kommer att fungera bra både på dator och i mobilen. Samtidigt får kursen ett nytt namn – SSG Employee Safety - Office.

En interaktiv, webbaserad och diplomerad säkerhetskurs för de som framför allt arbetar i kontorsmiljö.

Tid
3 timmar
Typ
Webbaserad
Plats
Distans
Pris
500 kr

Gå kurs

SSG Employee Safety - Office (tidigare SSG Säkerhetskörkort kontor) bidrar till att öka den totala kompetensen, medvetenheten om och förståelsen för arbetsmiljöfrågor på arbetsplatsen. Med hjälp av kursen blir det enklare för företag att uppfylla kraven på att informera personalen om gällande svensk arbetsmiljölagstiftning. Kursen är generell och kan användas i olika branscher och typer av företag. Möjlighet finns även att göra ett företagsanpassat tillägg för att beskriva interna regler, rutiner och specifika risker.

Kursens mål

Kursen mål är att öka kunskapen inom arbetsmiljö och säkerhet. Genom den ökade kunskapen skapas förutsättningar för en bättre arbetsmiljö och mindre ohälsa på arbetsplatsen.

Målgrupp

Kursen riktar sig till de som framför allt arbetar i kontorsmiljö.

Kursens innehåll

Delar ur kursens innehåll är:

  • Systematiskt arbetsmiljöarbete
  • Ergonomi
  • Attityder och beteenden
  • Hälsa
  • Brand och nödläge

Genomförande

Kursen är webbaserad och faktaavsnitt varvas med bildspel, animeringar, filmer och pedagogiska övningar för att öka engagemanget hos eleven. Kursen avslutas med ett kunskapstest och efter godkänt resultat kan eleven ladda ner ett diplom.

 

Vill du veta mer om kursen?

Använd formuläret nedan så kontaktar vår försäljningsavdelning dig inom kort.

Ska du gå kursen, och behöver stöd eller råd? Kontakta vår supportavdelning.

SSG kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med SSGs dataskyddspolicy.