Anmälan öppen

Välkommen till SSG Säkerhetskonferens 17-18 mars 2020!

SSG hälsar dig välkommen till SSG Säkerhetskonferens 17-18 mars 2020, ett av Sveriges största forum för arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor där vi går på djupet på de mjuka arbetsmiljöfrågorna inom industrin. Temat i år är Vi & dom: Konsten att samarbeta.

Samarbete är en framgångsfaktor för lyckade projekt. Men idag när många olika kulturer, företag och människor möts ställs stora krav på samordning för att få alla att dra åt samma håll. Hur gör man för att lyckas, och dessutom med säkerheten i första rummet? SSG hälsar dig välkommen till SSG Säkerhetskonferens 2020, ett av Sveriges största forum inom arbetsmiljö och säkerhet där vi går på djupet på arbetsmiljöns mjuka frågor för en säkrare och mer effektiv industri.

Föreläsningar, inspiration och nätverkande

I år är temat Vi & dom: Konsten att samarbeta där vi försöker ta reda på vilka nycklar som finns till ett framgångsrikt projekt där många människor är med och bidrar. Vi får ta del av exempel från verkligheten, bland annat från LKAB som berättar om hur de arbetar med att flytta Kiruna. Skogsindustribolaget Södra berättar om deras fyramiljardersexpansion av massabruket i Värö, där cirka 800 entreprenörer fanns på plats varje dag. Tina Karrbom Gustafsson, prisad forskare och en av Sveriges mest erfarna inom projektsamordning kommer också att berätta om vad som händer när olika bolagskulturer möts. För fullständigt program och talare, se nedan.

Förutom föreläsningar erbjuds du mingel och nätverkande inom branschen, workshops och inspiration av ledarskapskonsulten Mia Törnblom. Missa inte chansen till två spännande dagar i Stockholm där du får inspiration till hur ert arbetsmiljöarbete kan tas till nya nivåer.

Var: Quality Hotel Globe, Stockholm
När: Tisdag och onsdag, 17-18 mars 2020
Pris och bokning: Från 5 490 kr ex. moms. 
För vem: SSG Säkerhetskonferens vänder sig till dig som arbetar med arbetsmiljörelaterade frågor, eller för dig som vill föra ert arbetsmiljöarbet till nya nivåer.
Program och talare: Se program och talare nedan. Vi reserverar oss för eventuella förändringar. Se program

Anmäl dig här