SSG Säkerhetskonferens arrangerades den 20 mars 2018 med temat "Praktiskt taget säkerhetskultur!"

Årets SSG Säkerhetskonferens blev en mycket lyckad tillställning när 160 deltagare hade samlats på Courtyard by Marriot i Stockholm för en heldag med nyheter, inspiration och delade erfarenheter. Temat, Praktiskt taget säkerhetskultur, gav åhörarna intressanta aspekter kring god organisations- och säkerhetskultur i praktiken. Under konferensen stod många olika föreläsare på scenen, bland annat Petra Einarsson, VD för BillerudKorsnäs, Johan Berglund, forskare på MSB och överstelöjtnanten Johan Karjel.

SSG Säkerhetskonferens 2019 kommer att gå av stapeln den 19-20 mars 2019. Mer information kommer att släppas under hösten. Föranmäl dig redan nu!

Om SSG Säkerhetskonferens

SSG Säkerhetskonferens är ett av Sveriges största forum för arbetsmiljö och säkerhet och har arrangerats sedan 2006. Varje år samlas ett stort antal deltagare, verksamma inom arbetsmiljö, säkerhet, arbetarskydd och liknande, både från industrin, forskning och myndigheter, för att diskutera viktiga frågor kring ämnet och lyssna på föreläsningar.

Anmäl ditt intresse till SSG Konferenser

Är du intresserad av att veta mer eller föranmäla dig till någon av våra konferenser? Välkommen att fylla i nedan formulär.