SSG Säkerhetskonferens 2020 skjuts upp till 23-24 mars 2021 med anledning av coronaviruset.

Med anledning av coronaviruset har SSG beslutat att ställa in årets SSG Säkerhetskonferens och istället arrangera med samma program 23-24 mars 2021.

SSG är en samverkande organisation som tar säkerhet och arbetsmiljö på stort allvar. En stor del av vår verksamhet handlar om att samla människor för erfarenhetsutbyte och gemensam problemlösning för att på så sätt erbjuda industrin standardiserade lösningar inom arbetsmiljö och hållbarhet.

Men att samla människor kan i dessa tider också innebära en ökad risk för spridning av det nya coronaviruset. För att minska risken att smittan sprids ytterligare och för att värna om allas arbetsmiljö skjuts SSG Säkerhetskonferens upp 23-24 mars 2021. Programmet för konferensen 2021 kommer att vara samma som var planerat för 2020.

Vi beklagar detta och hoppas på er förståelse. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss. De vanligaste frågorna och svaren hittar du nedan.

Varför genomförs inte konferensen som planerat i mars 2020?

SSG är en samverkande organisation som tar säkerhet och arbetsmiljö på stort allvar. En stor del av vår verksamhet handlar om att samla människor för erfarenhetsutbyte och gemensam problemlösning för att på så sätt erbjuda industrin standardiserade lösningar inom arbetsmiljö och hållbarhet. För att minska risken för en eventuell spridning och med omsorg för allas arbetsmiljö skjuts konferensen helt upp under 2020 och arrangeras med samma program istället 2021.

När arrangeras konferensen istället?

SSG Säkerhetskonferens arrangeras 23-24 mars 2021. Planen var först att skjuta upp konferensen till september men under den tiden är det svårt att bedöma hur många av deltagarna som skulle kunna vara med. Även osäkerheten kring coronaviruset och arrangemang under 2020 påverkade beslutet att skjuta upp till 2021. 

Vad händer med min bokning?

Om du var inbokad till SSG Säkerhetskonferens 2020 kommer din bokning att annulleras och avgiften att återbetalas. Du kommer att få en ny inbjudan via mail till det nya konferenstillfället. Om du är intresserad av att delta kan du göra en intresseanmälan på denna länk.

Vad är planen för genomförande?

Planen är att genomföra SSG Säkerhetskonferens under 2021 med samma program som planerades för 2020.

Jag har redan bokat resa, får jag ersättning för det?

Vi har tyvärr inte möjlighet att ersätta de resor som bokats i samband med konferensen.

Vad gör jag om jag har fått en faktura, ska den betalas?

Om du har fått en faktura som du ännu inte betalt behöver du inte göra det. Du kommer att få ett mail från bokningssystemet Eventdobby där du kan ladda hem din kreditfaktura.

Vad gör jag om jag redan betalat fakturan? 

Om du redan har betalat kommer du att få pengarna tillbaka. Du kommer att få ett mail från bokningssystemet Eventdobby, där du måste komplettera med bankuppgifter, samt kan ladda hem din kreditfaktura. Därefter gör vi en återbetalning.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Välkommen till SSG Säkerhetskonferens 23-24 mars 2021!

SSG hälsar dig välkommen till SSG Säkerhetskonferens 23-24 mars 2021, ett av Sveriges största forum för arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor där vi går på djupet på de mjuka arbetsmiljöfrågorna inom industrin. Temat i år är Vi & dom: Konsten att samarbeta.

Gör en intresseanmälan för konferensen!

Samarbete är en framgångsfaktor för lyckade projekt. Men idag när många olika kulturer, företag och människor möts ställs stora krav på samordning för att få alla att dra åt samma håll. Hur gör man för att lyckas, och dessutom med säkerheten i första rummet? SSG hälsar dig välkommen till SSG Säkerhetskonferens 2021, ett av Sveriges största forum inom arbetsmiljö och säkerhet där vi går på djupet på arbetsmiljöns mjuka frågor för en säkrare och mer effektiv industri.

Föreläsningar, inspiration och nätverkande

I år är temat Vi & dom: Konsten att samarbeta där vi försöker ta reda på vilka nycklar som finns till ett framgångsrikt projekt där många människor är med och bidrar. Vi får ta del av exempel från verkligheten, bland annat från LKAB som berättar om hur de arbetar med att flytta Kiruna. Skogsindustribolaget Södra berättar om deras fyramiljardersexpansion av massabruket i Värö, där cirka 800 entreprenörer fanns på plats varje dag. Tina Karrbom Gustafsson, prisad forskare och en av Sveriges mest erfarna inom projektsamordning kommer också att berätta om vad som händer när olika bolagskulturer möts. För fullständigt program och talare, se nedan.

Förutom föreläsningar erbjuds du mingel och nätverkande inom branschen, workshops och inspiration av ledarskapskonsulten Mia Törnblom. Missa inte chansen till två spännande dagar i Stockholm där du får inspiration till hur ert arbetsmiljöarbete kan tas till nya nivåer.

Var: Centrala Stockholm
När: Tisdag och onsdag 23-24 mars 2021
För vem: SSG Säkerhetskonferens vänder sig till dig som arbetar med arbetsmiljörelaterade frågor, eller för dig som vill föra ert arbetsmiljöarbet till nya nivåer.
Program och talare: Se program och talare nedan. Vi reserverar oss för eventuella förändringar. Se program