Om SSG Säkerhetskonferens

SSG Säkerhetskonferens är ett av Sveriges största forum för arbetsmiljö och säkerhet och har arrangerats sedan 2006. Varje år samlas ett stort antal deltagare, verksamma inom arbetsmiljö, säkerhet, arbetarskydd och liknande, både från industrin, forskning och myndigheter, för att diskutera viktiga frågor kring ämnet och lyssna på föreläsningar.

 

SSG Säkerhetskonferens 2019

Hårda arbetsvillkor för mjuka människor. Välkommen till SSG Säkerhetskonferens 19-20 mars 2019 med fokus på mjuka arbetsmiljöfrågor inom industrin.

I en högpresterande arbetskultur med snabb förändringstakt jobbar vi snabbare än någonsin. En gränslös tillgänglighet till arbetet kan få oanade konsekvenser, både för företaget och individen. Efter två år med nya föreskriften om organisatorisk och social arbetsmiljö (OSA) frågar vi oss: Hur står det till med mjuka arbetsmiljöfrågor inom industrin? Har de nya reglerna fått effekt och vilka verktyg finns för att hantera de växande problemen med psykisk ohälsa?

Välkommen till två spännande dagar där du får lyssna på inspirerande föreläsare med goda exempel, ta del av andras erfarenheter samt delta i workshops och levande diskussioner.

Var: Quality Hotel Friends, Solna
När: 19-20 mars 2019
Pris: 6 590 kr ex. moms.
För vem: SSG Säkerhetskonferens vänder sig till alla som har ett intresse av att föra arbetsmiljöarbetet till nya nivåer.

Program och talare

Program SSG Säkerhetskonferens 2019

Vill du veta mer?

Har du frågor om SSG Säkerhetskonferens? Välkommen att kontakta oss.