Avslutad

Temat för i år är "Hållbarhet med underhåll". En smart industri behöver ett smart underhåll för att kunna ge långsiktiga värden.

I början på februari 2019 driftsattes SSG Produktdatabas 4.0 och nu möts du som användare av nya möjligheter och funktioner i tjänsten. Målet med dagarna är att du som kund ska få med dig tips och tricks i den nya versionen för att effektivisera ditt arbete. Under träffen kommer vi även att titta närmare på SSG Produktdatabas i sitt sammanhang, stort som smått. Erik Molin kommer att prata om reservdelarnas livscykel och Rickard Sjöblom tar upp ämne förrådsoptimering. Allt för en mer hållbar industri.

SCA kommer bjudas in för att berätta om deras arbete kring Helios-projektet och hur de under åren haft nytta av SSG Produktdatabas genom bland annat möjligheten att låna reservdelar mellan koncernens olika företag och anläggningar.

Missa inte chansen att ta del av värdefull information och nyheter, inspireras samt träffas och nätverka med dina branschkollegor. På kvällen den 10 april serveras en gemensam middag för alla deltagare.

Vill du veta mer?

Har du frågor om SSG Produktdatabas användarträff? Välkommen att kontakta oss.

SSG kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med SSGs dataskyddspolicy.