Anmälan öppnar snart

Om SSG Hydraulikdagar

SSG Hydraulikdagar samlar verksamma inom hydraulik i Sverige för två dagar med nyheter, information och erfarenhetsutbyte inom hydraulikområdet. Deltagarna är verksamma inom underhåll, inköp, konstruktion, eller har kontakt med hydraulik på ett annat sätt. SSG Hydraulikdagar har arrangerats sedan 2009.

Senaste konferensen 2019
Oktober 2019 befann vi oss i Borlänge för att prata om olja, automation och inspiration. Där försökte vi knyta ihop säcken gällande den återkommande varnish-frågan. Vi fick bland annat höra om utmaningar med att elektrifiera ett grustag, att bygga ett energieffektivt hydraulsystem och att ta fram en hydraulolja enligt beställarens krav. Vi gjorde studiebesök på Stora Enso Kvarnsveden, ett pappersbruk med anor från år 1900, och SSAB Borlänge, ett järnbruk grundat 1878.

 Läs mer här

Inför nästa konferens 2020 tänker oss ett fokus mot hybridsystem, där hydraulik samverkar med exempelvis elektromekanik och även hur trådlösa system kan stötta produktionen. Är du intresserad av att delta 2020 eller har inspel till program, fyll i formuläret nedan.  

Välkommen att anmäla ditt intresse för SSG Hydraulikdagar 2020

Datum: 21-22 Oktober 2020
Plats: Information kommer inom kort

Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig med inbjudan och program lite närmare konferensen.