Anmälan öppnar snart

Om SSG Elansvarsträff

SSG Elansvarsträff samlar nära 100 personer varje år för nyheter, erfarenhetsutbyte och nätverkande inom elsäkerhetsområdet. Träffen har arrangerats årligen sedan 1999 och löper över en och en halv dag. SSG Elansvarsträff är ett uppskattat forum i branschen där verksamma inom el och elsäkerhet får möjlighet att träffas, få konkreta tips och råd för att ta sitt arbete vidare. 

Senaste konferensen 2019:
Dagarna bjöd på många insikter och intressanta föreläsningar kring engagemang och elsäkerhetsarbete. Ensam är inte stark, vi lär oss av varandra.  Jesper Ek, nominerad till årets talare 2019, var en av talarna som pratade om hur vi når lyckade resultat genom att jobba med våra medarbetare. Hans Thedin, gav oss en gripande historia kring hans möte med en ljusbåge.  

Citat från deltagare: 
"Dagens höjdare var nog Jim Wallenbergs framträdande. En både humoristisk och tankeväckande beskrivning av problemet med att få engagemang när det gäller "tråkiga" ämnen som till exempel elsäkerhet och att följa regler och anvisningar..."

Läs mer här 

Inför nästa konferens 2020 tänker oss temat El-ledning: Med fokus på innehavaren och hur man leder företagets elsäkerhetsarbete. Är du intresserad av att delta 2020 eller har inspel till program, fyll i formuläret nedan.  

Välkommen att anmäla ditt intresse för SSG Elansvarsträff 2020

Datum: 24-26 November 2020
Plats: Nova Park Conference, Knivsta

Anmäl ditt intresse, så kontaktar vi dig med inbjudan och program lite närmare konferensen.