Här hittar du driftinformation om SSGs tjänster

Facebook otillgängligt för inloggning

För tillfället kan man inte använda Facebook för att nå SSGs tjänster. Vi jobbar på en lösning och under tiden kan man använda sitt SSG-konto för att logga in. Man får då åtkomst till samma tjänster. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Meddelande från supporten

Vi har nu tagit bort momentet där kurser behöver godkännas av en administratör. Gäller kurser genomförda efter 25 juni 2018.

Har du glömt din kursdeltagarkod?

Du kan enkelt hämta koden via vår inloggningssida. Klicka på "Har du glömt din kursdeltagarkod" och fyll i dina uppgifter.

Saknar ni e-postutskick med användaruppgifter?

Vi har märkt att i många fall så sorteras vår e-post med användaruppgifter och kursdeltagarkoder som skräppost. Kika gärna i möjliga skräppostmappar för att se om uppgifter från SSG hamnat där.