SSG hälsar välkommen till den första träffen för det nya nätverket inom industriell IT, automation och digitalisering tisdag 25 februari 2020 på United Spaces Waterfront i Stockholm. Temat för träffen är industriell IT-säkerhet och AI

Syftet med träffen är att du ska få en chans till erfarenhetsutbyte, inspiration och diskussion tillsammans med övriga deltagare och föredragshållare. Vi kommer även att diskutera inriktningen på det nya nätverket och dess framtida aktiviteter. Du är välkommen oavsett om du skickat in intresseanmälan om att vara med i nätverket eller inte.

På agendan för dagen finns bland annat

  • MSB – Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, som bland annat berättar om hur de stöttar användare av industriella IT-system genom exempelvis kurser, vägledningar och stöd till forskning.
  • Säkerhetspolisen
  • Processindustriell IT & Automation – Malin Rosqvist och Peter Wallin från programkontoret på PiiA delar med sig av goda exempel på utvecklings- och innovationsprojekt som genomförs i svensk processindustri.
  • Metsä Board Husum, som delar med sig av sina erfarenheter av hur man hanterar en IT-infrastruktur med många ansvariga inblandade.
  • Ransomware och attacker – exempel från verkligheten och diskussion.
  • FindIT Forum for Industrial IT-Solutions, som berättar om hur vi kan påverka vårt riskfyllda beteende i den digitala världen och förebygga att våra allt mer uppkopplade företag drabbas av attacker.
  • Calejo Industrial Intelligence, som berättar om AI och erfarenheter från industriella projekt – hur skapar vi värde med AI?
  • Samtal om nätverkets framtida inriktning och aktiviteter.

Datum: Tisdag 25 februari 2020
Plats: United Spaces Waterfront Stockholm, Klarabergsviadukten 63.
Tid: 10:00–16:00.
Kostnad: Ingen avgift, dock är anmälan bindande.
Mat: Lunch ingår.
Sista anmälningsdag: 21 februari 2020.

Välkommen med din anmälan! Intresset är stort, så anmäl dig nu för att säkra en plats.

Anmälan

SSG kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med SSGs dataskyddspolicy.