Vill du ta chansen och arbeta i en inspirerande miljö med stora möjligheter för personlig utveckling?

Om tjänsten

SSG söker dig som är en erfaren systemutvecklare och vill ta chansen att arbeta som fullstack-utvecklare. Som utvecklare av SSGs tjänster finns behov av kunskaper både inom frontend- och backendutveckling. Utvecklingen sker i Microsoftmiljö i C# /.NET och du kommer att arbeta med Azures tjänster och verktyg. I frontend jobbar vi med nyare tekniker som React och GraphGl.

SSG står inför att erbjuda industrin mer mobila lösningar, nya portaler och en del spännande och utmanande uppdrag. På IT-avdelningen kommer du arbeta i ett av två agila utvecklingsteam med både nyutveckling, vidareutveckling och förvaltning. Baserat på teamets sammansättning så är erfarenheter och kunskaper inom React meriterande. Detta eftersom det under 2020 är stort fokus i frontendutveckling i tjänsteportföljen. Behovet av duktiga backendutvecklare finns också eftersom det är kärnan i systemen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Sundsvall.

Kvalifikationer

  • Du har en relevant akademisk utbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
  • Du har erfarenhet av systemutveckling inom .Net, C#, SQL och Azure.
  • Du har erfarenhet från webbapplikationer i Microsofts .Net-plattform.
  • Du har erfarenhet av Javascript/Typescript, React/Angular eller motsvarande.
  • Du har arbetat med Webpack, MVC eller nmp.
  • Du har goda kunskaper i VB, SQL, Graph QL och/eller php.
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Episerver eller app-utveckling.

Som medarbetare hos SSG läggs stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du vill vara med och påverka och driva utvecklingen framåt. Du är en lagspelare som inte är rädd för att hjälpa till eller att fråga om hjälp, eftersom du arbetar i ett team där alla samarbetar.

Varför SSG

SSG är i en stark tillväxtfas och med dina kunskaper och erfarenheter blir du en viktig del i att fortsätta bygga en utvecklingsavdelning med egna anställda. Vi erbjuder dig ett variationsrikt arbete med tekniker i framkant där du får vara en del av både utveckling och utmaningar. Vi har "crazy labs" och tech-luncher för att du som utvecklare ska kunna både bidra, utvecklas, få inspiration och kunskap kring nyheter inom området. På SSG satsar vi på ledar- och medarbetarutveckling och att utveckla vår kultur. Tillsammans värnar vi om en god arbetsmiljö!

Mer information

Vi samarbetar med Experis It i denna rekrytering och har du frågor är du välkommen att ringa Karin Frisendahl på 070 377 45 46. Det går också bra att ringa rekryterande chef Janette Hedin på 070 631 53 33.

Din ansökan vill vi ha via länken nedanför snarast.

Ansök här