SSG söker en utvecklare med inriktning på frontend.

Om tjänsten

SSG söker dig som är frontendutvecklare, som vill arbeta med Javascript och React. Utveckling inom SSG sker överlag i Microsoftmiljö. Inom frontend kommer du huvudsakligen att arbeta med React i webbgränssnitten. Bolaget står inför att implementera nya plattformar för mobilitet, portaler och identitetshantering, vilket erbjuder flera utmanande projekt. Du kommer att arbeta i projektform med både nyutveckling, förvaltning och vidareutveckling och teamet du kommer att tillhöra består av en blandad grupp med lika stor andel anställda som konsulter.

Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av Javascript/Typescript, React/Angular eller motsvarande
  • Du har gärna arbetat med Webpack, MVC eller nmp
  • Du har en relevant akademisk utbildning
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Du trivs med att jobba agilt i team

Som medarbetare hos SSG läggs stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Du arbetar nära din grupp där alla hjälper till och samarbetar. Som utvecklare vill du vara med och påverka och driva utvecklingen framåt. Du är en lagspelare som inte är rädd för att hjälpa till eller att fråga om hjälp.

Varför SSG

SSG är i en stark tillväxtfas och du blir en viktig del av det strategiska arbetet. Vi erbjuder dig ett variationsrikt arbete där du får vara en del av både utveckling och utmaningar kopplat till tillväxten. På SSG satsar vi på ledar- och medarbetarutveckling och att utveckla vår kultur. Tillsammans värnar vi om en god arbetsmiljö!

Mer information

Vid frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta rekryterande chef Anders Sjöberg på 060 - 14 15 96. Du kan också kontakta HR-chef Malin Lundgren på 060 - 14 15 17 om du har frågor kring rekryteringsprocessen. 

Din ansökan med CV och personligt brev ska skickas till malin.lundgren@ssg.se. Märk ansökningen med Frontendutvecklare.