SSG söker en utvecklare med inriktning på backend.

Om tjänsten

SSG söker dig som är systemutvecklare och vill ta chansen att arbeta som backendutvecklare med system baserade på .Net, C# samt Azure med microtjänster. Utveckling sker inom Microsoftmiljö, C# /.NET och du kommer att arbeta med Azures tjänster och verktyg.

SSG bygger distribuerade system och knyter ihop med ServiceBus och genomför just nu en teknisk förflyttning till Azure ARM. Bolaget står inför att implementera nya plattformar för mobilitet, portaler och identitetshantering, vilket erbjuder flera utmanande projekt och du kommer att arbeta med både ny- och vidareutveckling. Teamet du kommer att tillhöra består av en blandad grupp med lika stor andel anställda som konsulter.

Kvalifikationer

  • Du har minst tre års erfarenhet av systemutveckling inom .Net, C#, SQL och Azure
  • Du har erfarenhet från webbapplikationer i Microsofts .Net-plattform
  • Du har en relevant akademisk utbildning
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Du trivs med att jobba agilt i team

Som medarbetare hos SSG läggs stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Du arbetar nära din grupp där alla hjälper till och samarbetar. Som systemutvecklare på SSG vill du vara med och påverka och driva utvecklingen framåt. Du är en lagspelare som inte är rädd för att hjälpa till eller att fråga om hjälp. 

Varför SSG

SSG är i en stark tillväxtfas och du blir en viktig del av det strategiska arbetet. Vi erbjuder dig ett variationsrikt arbete där du får vara en del av både utveckling och utmaningar kopplat till tillväxten. På SSG satsar vi på ledar- och medarbetarutveckling och att utveckla vår kultur. Tillsammans värnar vi om en god arbetsmiljö!

Mer information

Vid frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta rekryterande chef Anders Sjöberg på 060 - 14 15 96. Du kan också kontakta HR-chef Malin Lundgren på 060 - 14 15 17 om du har frågor kring rekryteringsprocessen. 

Din ansökan med CV och personligt brev ska skickas till malin.lundgren@ssg.se. Märk ansökningen med Backendutvecklare.