Har du blick för form och design, är van att uttrycka dig i tal och skrift och gillar möten med kunder? Då passar den här tjänsten dig! Vi söker nu en E-learningproducent. Läs mer nedan och sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

Sök tjänsten här

Om tjänsten

Du kommer tillsammans med dina kollegor producera, publicera samt uppdatera E-learningutbildningar. Du kommer att ha nära kontakt med kunder och utforma utbildningarna efter kundernas behov, vilket medför att du behöver vara pedagogisk i ditt arbetssätt. Dina arbetstider är vardagar dagtid med placering centralt i Sundsvall. Resor kan förekomma i arbetet.

Vi söker dig som

  • har mycket god kommunikativ förmåga
  • har arbetslivserfarenhet inom exempelvis utbildning, pedagogik, digital produktion eller kommunikation och det är meriterande om du har erfarenhet från E-Learning.
  • har erfarenhet av till exempel Adapt, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop eller liknande program
  • har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt
  • har god systemvana
  • har goda kunskaper inom Officepaketet
  • gärna är utbildad medieproducent eller har liknande akademisk bakgrund

Som person har du lätt för att samarbeta med andra, du har ett intresse för text och bild samt är strukturerad i ditt arbetssätt. Vidare är du van vid att arbeta mot en deadline samt är professionell i ditt arbetssätt.

Varför SSG

SSG är i en stark tillväxtfas och du blir en viktig del i det strategiska arbetet. Du kommer att erbjudas ett variationsrikt arbete med utmaningar och utveckling kopplat till tillväxten. På SSG är ledar-och medarbetarutveckling och en utvecklad kultur viktiga frågor. Tillsammans värnar vi om en god arbetsmiljö! Det här är ett konsultuppdrag som varar fram till årsskiftet med god möjlighet till vidare anställning av SSG.

Övrig information

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Sundsvall
Längd: till årsskiftet med goda möjligheter till fortsatt anställning hos SSG

Mer information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta William Tynér via e-post. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på Manpowers hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Sök tjänsten här