SSG Anläggningsinformation

Våra mobila tjänster - SSG Mobile

SSG Mobile är en mobil webbplats där ett urval av våra tjänster finns tillgängliga för din mobil. Med SSGs mobila tjänster kan du förnya och attestera kurser, kontrollera tillträdeskrav, skapa tillbudsrapporter samt genomföra riskbedömningar, allt för att förhindra arbetsplatsolyckor. 

SSGs mobila tjänster erbjuder dig som administratör i Mitt SSG, arbetsmiljöingenjör eller i annan yrkesroll som använder SSGs tjänster att enkelt kunna använda några av våra vanligaste tjänster direkt i mobilen. Med SSGs mobila tjänster kan du förnya och attestera kurser, kontrollera tillträdeskrav, skapa tillbudsrapporter samt genomföra riskbedömningar, allt för att förhindra arbetsplatsolyckor. Allt för att göra din arbetsmiljö enklare och säkrare.

När du surfar in på SSG.se från en mobiltelefon kommer du att få frågan om du vill gå till de mobila tjänsterna eller om du vill gå till SSGs vanliga webbplats. På de mobila tjänsterna väljer du vilken aktivitet du vill göra och loggar in som vanligt. För att gå direkt till SSGs mobila tjänster kan du surfa in på m.ssg.se

Glöm inte att spara ner m.ssg.se på din hemskärm. Instruktioner finns på den mobila webbplatsen.

Hur använder jag SSGs mobila tjänster?

  1. Gå in på m.ssg.se från din smarta telefon
  2. Välj "våra mobila tjänster"
  3. Välj den tjänst du vill använda, t.ex.SSG Academy
  4. Logga in med ditt vanliga användarnamn och lösenord. (Inloggning behövs endast till SSG Academy och Access)
  5. Du är inne i tjänsten och kan börja arbeta.

     Mobile Personalliggare