SSG arbetsmiljö

SSG Säkerhetskonferens

SSG Säkerhetskonferens är ett årligt och populärt inslag på den svenska arenan för arbetsmiljö och säkerhet. Konferensen arrangeras nästa gång den 20 mars 2018 på Courtyard by Marriott Stockholm.

Just nu arbetar vi för fullt med att sätta nästa års programpunkter. Information om konferensen släpps löpande. Vill du redan nu göra en intresseanmälan är du varmt välkommen att kontakta konferens@ssg.se.

Om konferensen

Varje år samlas mellan 150 och 200 personer engagerade inom industrin för att lyssna på intressanta föredrag, diskutera och försöka lösa gemensamma problem kring arbetsmiljö. Bland de föreläsare som deltagit under åren har funnits representanter från till exempel Arbetsmarknadsdepartementet, Arbetsmiljöverket, Trafikverket, universitet och olika industriföretag. I samband med konferensen informerar SSG även om nyheter och det arbete som pågår inom SSG på området säkerhet och arbetsmiljö.

För svenskt näringsliv

Arbetsmiljökonferensen vänder sig till alla inom näringslivet, som har ett intresse av att föra arbetsmiljöarbetet till nya nivåer – chefer, ledare, personalfunktion, skyddsingenjörer, arbetsmiljöingenjörer, skyddsombud, leverantörer med flera.

Tidigare konferenser

Du kan ta del av tidigare publicerat material från konferensern här nedan.