SSG Hydraulikdagarna

SSG Hydraulikdagar

Vi tackar för i år och välkomnar dig till nästa års Hydraulikdagar!
Anmäl ditt intresse redan idag för 2018 års konferens.


SSG Hydraulikdagar arrangeras en gång per år och anordnas för dig som är aktiv inom underhåll, inköp, konstruktion eller som är i kontakt med hydraulik på annat sätt. Här får du ta del av spännande föredrag, diskutera direkt med leverantörer, träffa kollegor i branschen och utöka ditt nätverk.

2017 års SSG Hydraulikdagar hölls den 25-26 oktober på ITH - Institutet för tillämpad hydraulik, i Örnsköldsvik. 

I år ges du som deltagare möjlighet att ta del av ITH:s verksamhet och hur de arbetar för att stötta utveckling och utbilda i morgondagens hydrauliklösningar. Vilka utmaningar står branschen inför, och hur får vi nästa generation att vilja jobba med dessa? Jon Sandström, VD ITH, är en av årets talare och han kommer bland annat att beröra dessa frågor samt visa oss runt i deras lokaler. Här får du bland annat möjlighet att se moderna labbänkar för utbildning, köldrum, testlabb samt renhets- och oljeanalyslabb.

Vi arbetar just nu med att fylla programmet med fler intressanta föreläsningar inom hydraulikområdet. Det känns extra roligt med den tydligt praktiska kopplingen i år och vi ser fram emot två dagar fyllda med nätverkande, kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte.

Konferensen startar på onsdagen med samling och registrering 09:00. Programmet startar 09:30. Vi avslutar konferensen på torsdagen med lunch. På torsdag eftermiddag kommer AUH och SHU att träffas för sina respektive årsmöten.

Program SSG Hydraulikdagar 2017

Läs Rickard Sjöbloms sammanfattning från konferensen