SSG_Elansvarstraff2017

SSG Elansvarsträff

Sista anmälningsdag har passerat, men det finns fortfarande ett begränsat antal platser kvar. Välkommen att kontakta oss för bokning och mer information.


SSG Elansvarsträff är en återkommande konferens för verksamma inom el i Sverige, som i år arrangeras den 29-30 november under temat "reflektion". Vi välkomnar vi dig till två dagar fullspäckade med aktuell information, föreläsningar och inspiration tillsammans med andra branschkollegor.

För 19:e året i rad arrangeras SSG Elansvarsträff, sedvanligt på Nova Park i Knivsta. Under året som gått har en ny ellagsstiftning trätt i kraft. Vad innebär lagstiftningen, och hur påverkar det vårt dagliga arbete inom området? Årets Elansvarsträff kommer bland annat att fokusera på dessa frågor och vad som hänt sedan nya ellagstiftningen infördes. Du ges möjlighet till reflektion, nätverkande och kunskapsutbyte med kollegor i branschen.

Årets program är uppdaterat och finns publicerat till höger på denna sida. Utöver årets programpunkter kommer Elsäkerhetsverket i sedvanlig ordning närvara med sin prathörna, där du som deltagare har möjlighet att träffa Elsäkerhetsverket för att nätverka och ställa frågor. Varmt välkommen!