Nätverksträff SSG Produktdatabas - Reservdelar i världsklass

Nätverksträff
SSG Produktdatabas 2017

Den 17-18 maj 2017 hälsar SSG varmt välkommen till en nätverksträff för SSG Produktdatabas på First Hotel Arlanda Airport.

Temat för i år är Reservdelar i världsklass. För att uppnå reservdelar i världsklass är kvalitet och underhåll viktiga komponenter, men minst lika viktigt är det att kunna se trender för framtiden. Dagarnas innehåll tar därför avstamp i dessa tre fokusområden. Du ges möjlighet att ta del av värdefull information och nyheter, inspireras samt träffas och nätverka med dina branschkollegor. Målet är att du ska lämna årets nätverksträff för SSG Produktdatabas fylld av energi och med inspiration inför det kommande året!

Träffen börjar den 17 maj kl. 10:00, med inskrivning redan från kl. 9:30.

Varmt välkommen till årets nätverksträff!

Anmäl dig här

Vill du ställa ut?

Vi utvecklar möjligheten för fler leverantörer och intresserade av samverkan att delta på årets träff. Vi kommer också att erbjuda möjligheter för leverantörer att ställa ut i vårt nätverksområde med monteryta. Om du vill ställa ut, fyll i formuläret längst ner

Anmälan till konferensen

Sista anmälningsdag har gått ut, men än finns ett fåtal platser kvar. Anmälan är därför öppen så länge det finns platser kvar.

 

Boka utställarplats